ورکشاپ وبینار جوانسازی کامل صورت

ورکشاپ وبینار بررسی تجربیات پزشکان در زمینه جوانسازی کامل صورت و بررسی روش های جراحی نرم

همواره داشتن ظاهری زیبا و پوستی شفاف، به ویژه پوست صورت، اهمیت زیادی برایمان داشته است. جوانسازی پوست که شامل رفع چین و چروک ها و همچنین لکه های پوستی می شود، روشی است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده و روش های متنوعی برای انجام آن نیز وجود دارد.

در روش های انجام شده برای جوانسازی پوست، میزان اثر بخشی روش و عدم وجود هر گونه عارضه جانبی، اهمیت بالایی دارند. شرکت دانش بنیان  مایا اسلیم آریا، مداریا، که همواره در به کار گیری فناوری های به روز و معرفی روش های غیر تهاجمی پیشگام بوده است، در امر جوانسازی پوست فناوری پلکسر پلاسما را به پزشکان و متخصصین معرفی نموده است.

شرکت مداریا به منظور ارائه راهکارها و روش های جدید جوانسازی به روش soft – surgery، اقدام به برگزاری وبیناری آموزشی با عنوان وبینار- ورکشاپ آموزشی جوانسازی کامل صورت نموده است. سخنرانان حاضر در این وبینار به شرح زیر می باشند:

  • دکتر ناهید عطایی فر، متخصص زیبایی و استتیک از کانادا

  • دکتر نجمه قلزم، پزشک عمومی

  • دکتر اسفندیار جلیل زاده، متخصص پیشگیری و عضو آکادمی زیبایی امریکا

 در ابتدا پس از معرفی مختصر شرکت مداریا، به معرفی دستگاه پلکسر پلاسما پرداخته شد.

وی در مقایسه پلکسر با سایر دستگاه ها اظهار داشت: رادیوفرکانس ها، الکتروکوترها، دستگاه های mole remover و پلاسما پن ها و تمام دستگاه هایی که پلاسما استفاده می کنند، دارای حجم ابلیشن مناسبی هستند و در زمان استفاده کامل بافت را برمی دارند، اما تمام این دستگاه ها دارای اثر حرارتی زیادی هستند، بافت نکروز شده بزرگی به وجود می آورند که این بافت نکروز شده به همراه اثر حرارتی مشکلاتی را برای بیمار به دنبال خواهد داشت.

وی در ادامه در رابطه با مطالعات انجام شده در این زمینه سخنانی را اظهار داشت: آنچه در این میان نیاز داریم انرژی است که بتواند حجم ابلیشن زیاد و بافت نکروز کمی ایجاد کند؛ پلاسمای خالص یا pure plasma همان انرژی است که می تواند این شرایط را ایجاد کند.

وی در پاسخ به این سوال که پلاسما چطور می تواند این کار را انجام دهد، توضیح داد: پلاسما می تواند دما را تا 20 هزار درجه سانتیگراد در زمان خیلی کوتاه افزایش دهد، پلاسما توانایی تولید انرژی بسیار زیاد در زمان بسیار کم را دارد.

در روش پلاسما هوا را یونیزه می کنیم، هوای یونیزه شده شروع به حرکت کرده و با بافت برخورد می کند که سرعت بالای حرکت هوا، باعث برداشته شدن بافت می شود و به این اتفاق تصعید گفته می شود.

وی شروع به کار با هندپیس را در سه قسمت توضیح داد و بیان کرد: در قسمت اول هندپیس پلکسر فعال می شود، به محض فعال شدن، برای کار، هندپیس را در فاصله یک ملیمتری از پوست نگه دارید؛ دقت داشته باشید که هندپیس دقیقا در همین فاصله روی پوست عمل می کند، هندپیس هوشمند است و با کم یا زیاد کردن این فاصله هندپیس فعال نمی شود و هیچ تاثیری روی پوست نخواهد گذاشت که این نیز یکی از ویژگی های مثبت کار با هندپیس پلکسر است.

در فاصله مناسب هندپیس از پوست، اسپارکی روی پوست ایجاد می شود و الکترون از مدار هیدروژن خارج می شود، وقتی الکترون از مدار هیدروژن خارج شود، بین نوک هندپیس و پوست فضایی ایجاد می شود پر از الکترون و پر از یون هیدروژن که به این وضعیت پلاسما گفته می شود، پلاسما همان گاز پر انرژی است. یون های موجود به سمت پوست حرکت کرده و در برخورد پوست را سوبلیمیت sublimate یا تصعید می کنند.

همچنین در مطالعات پاتولوژی انجام شده در مورد پلکسر، محققان بیان کردند که در پلکسر اثرات حرارتی یا thermal effect وجود ندارد، اما در دستگاه های پلاسمایی که بر مبنای RF کار می کنند، این اثر حرارتی وجود دارد و این امر باعث افزایش حجم بافت نکروز شده می شود.

مسئله بعدی که مطرح شده، مکانیزم میکروابلیشن در پلکسر بود، پرسش مطرح شده این بود که این مکانیزم چگونه به کلاژن سازی کمک می کند؟  وی در پاسخ اینگونه توضیح داد: در پلکسر در واقع کورنئوسیت ها تصعید می شوند و انقباض بافت با حرارت انتخابی صورت می گیرد، پس از آن نوعی بازسازی در لایه کورنئو صورت می گیرد ، سپس ساماندهی کلاژن ها اتفاق می افتد و در نهایت تحریک فیبروبلاست ها و درم انجام می شود. پلاسما به بافت درم Derm نمی رسد و لایه بازال basal layer دست نخورده باقی می ماند، در نتیجه هیچ تخریبی در درم رخ نمی دهد.

و در انتها مطالعه انجام شده توسط دکتر سوتیریس را مورد بررسی قرار داد، وی در رابطه با این مطالعه که در سال 2017 انجام شده، اظهار کرد: این مطالعه روی 80 نفر در زمینه بلفاروپلاستی و افتادگی پلک انجام شد که نتایج فوق العاده بودند. مطالعات هیستولوژیک نشان می دادند که در محل انجام پلکسر کلاژن نوع 3 تولید می شود در حالیکه در دستگاه های دیگر، در محل انجام درمان کلاژن نوع 1 تولید می شود.

تحقیق دیگری توسط دکتر نالوچنسکا در سال 2018 بر روی 39 خانم مبتلا به دیسپارونیا dyspareunia انجام شد که نتایج فوق العاده ای در پی داشت. در مورد این تحقیق vaginal health index نشان داد که خشکی، درد، خارش و دیسپارونیا به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرده اند.

دکتر روسی از دانشگاه مدرنا در ایتالیا نیز در سال 2018 تحقیقی را در مورد اثربخشی پلکسر در درمان کیست انجام داد و در این تحقیق 58 بیمار شرکت داشتند و 28 کیست درمان شدند.

در سال 2019 نیز دکتر فرهاد نجات در مورد درمان بیماری های سطح چشم با استفاده از پلکسر تحقیقاتی انجام داد که نتایج فوق العاده به دنبل داشت. یکی از بزرگترین دستاوردهای پلکسر درمان زخم های دیابتی است که در مورد آن مقاله نیز به چاپ رسیده است.

تمام این تحقیقات و نتایج فوق العاده آنها نشان دهنده عملکرد دستگاه هستند. وی در رابطه با مکانیزم عمل پلکسر موارد زیر را بیان کرد:

  • پلکسر سریع و ایمن است
  • پلکسر بدون اثر حرارتی و نکروز است.
  • در کار با پلکسر هیچ جریان برقی از بدن بیمار عبور نمی کند
  • پلکسر روی فلز کار انجام نمی دهد، در حالیکه دستگاه های دیگر روی فلز نیز اثر می گذراند، این نشان می دهد که سایر دستگاه ها الکتروکوتری هستند، به این ترتیب اگر بیمار در بدن خود pace maker یا قطعه فلزی داشته باشد، پلکسر هیچ اثری روی این قطعات ندارد ولی ریسک کار با دستگاه های دیگر افزایش خواهد یافت.
  • درمان با پلکسر بدون درد و نقاهت انجام می شود.

پلکسر موفق به دریافت جوایز پزشکی در سراسر جهان شده و دارای بیش از 20 گزارش پزشکی، گواهی های مختلف و تحقیقات علمی است. پلکسر با تایید وزارت بهداشت جهانی در بیش از 52 کشور جهان توزیع شده است.

پس از آن نتایج کار با پلکسر را با ارائه تصاویری از تحقیقات انجام شده، مورد تحلیل و بررسی قرار داد. وی در انتهای سخنان خود، تمام مطالب ارائه شده را جمع بندی کرده و اظهار داشت که کاربرد پلکسر به جوانسازی پوست خلاصه نمی شود و امروزه پلکسر در دندانپزشکی، چشم پزشکی و زنان هم ورود کرده و کاربردهایی دارد.

پس از وی، خانم دکتر عطایی فر سخنرانی را ادامه دادند. وی به ایمنی و نداشتن عارضه دستگاه پلکسر تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به تنوع کاربردی این دستگاه قادر هستید مانورهای زیادی روی بیمار خود می دهید.

وی در ادامه اظهارات خود از تجربیات کار با پلکسر سخنانی بیان کرد و تصاویری از قبل و بعد درمان با این دستگاه را به پزشکان حاضر نمایش داد و به این ترتیب اثربخشی پلکسر را به شکلی محسوس به نمایش گذاشت.

دکتر اسفندیار جلیل زاده، سخنران بعدی این مراسم بودند که در مورد پلکسر گفت: پلکسر دستگاهی است که توانست در مقوله زیبایی دید ما را عوض کند. کاربردهای این دستگاه بر روی پوست و سایر بخش های بدن قابل تحسین می باشد.

دکتر جلیل زاده در ادامه سخنان نیز در مورد فرم دهی چشم ها و کوچک کردن بینی با کمک پلکسر تجربیات خود را با دیگران به اشتراک گذاشت.

پس از اتمام سخنرانی و استراحتی کوتاه، جراحی زنده روی دو نفر انجام شد، دکتر جلیل زاده عمل کوچک کردن بینی به کمک پلکسر و دکتر عطایی فر نیز عمل بلفاروپلاستی بر روی پلک را انجام داد. در حین جراحی و پس از آن نیز به پرسش های سایر پزشکان حاضر پاسخ داده شد.