اولین کوبینار تخصصی چشم پزشکی ، روش نوین درمان کنژشالازی با پلکسر

کنژشالازی یکی از شایع ترین بیماری چشمی در جهان است که بر اثر چین خوردگی ملتحمه بروز می کند و با عوارض آزار دهنده ای مانند سوزش، قرمزی و خستگی چشم همراه است و با افزایش سن خطر بروز آن نیز افزایش پیدا می کند.

متخصصین شرکت دانش بنیان مایا اسلیم آریا، مداریا، به همراه جمعی از متخصصین چشم پس از چهار سال تحقیق و توسعه در خصوص بیماری های سطح چشم موفق شدند برای نخستین بار در جهان روش نوینی را کشف کنند که برای درمان کنژشالازی و سایر بیماری های سطح چشم کاربرد دارد. متخصصین شرکت مداریا این نوید را به جامعه داده اند که این روش نوین هزینه های درمانی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و دوره نقاهت بیماری را نیز کوتاه می کند. یکی از مهم ترین مزایای این درمان عدم استفاده از اتاق عمل است، به این صورت که در روش های سنتی بیمار باید به اتاق عمل می رفت و هزینه های زیادی را به همراه درد، دوره نقاهت طولانی و دردهای پس از جراحی تحمل می کرد، اما این روش درمانی ظرف چند دقیقه در مطب پزشک و به صورت سرپایی انجام می گردد. 

از آنجایی که دوره کرونا شرایط را برای برگزاری کنفرانس ها بسیار سخت و پیچیده کرده بود، شرکت مداریا  با همکاری مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، تصمیم گرفت که یک کنفرانس – وبینار را تدارک ببیند، به این صورت که پزشکان حاضر در منزل  که به صورت آنلاین برنامه را دنبال می کردند هم ثبت نام شده و هدایای تبلیغاتی دریافت کردند. پزشکان حاضر در سالن وبینار نیز از نزدیک اتفاقات داخل سالن را مشاهده کردند. این کنفرانس – وبینار تحت عنوان “روش نوین درمان کنژشالازی به روش پلاسما” در روز جمعه 19 دی ماه 1399 برگزار گردید. 


برای مشاهده درمان بیماری های چشم با پلکسر کلیک کنید

 

 

سخنرانان حضوری این برنامه به شرح زیر می باشند:

دکتر محمد تقی حسینی طباطبایی، فوق تخصص بیماری های کلیوی کودکان و ریاست محترم مجتمع دارویی درمانی هلال ایران
 دکتر خسرو جدیدی، جراح و متخصص چشم و دارای فوق تخصص قرنیه
 دکتر فرهاد نجات، جراح و متخصص چشم
سخنرانان غیر حضوری این برنامه که به صورت آنلاین سخنرانی خود را ارائه دادند، به شرح زیر می باشند:

 دکتر ایوان تانف، متخصص چشم پزشک از بلغارستان

دکتر مرسل مهریار، متخصص چشم پزشکی و فوق تخصص شبکیه از شیراز

 دکتر سید محمد قریشی، جراح و متخصص چشم و فوق تخصص قرنیه از لندن

همچنین جمعی از پزشکان و متخصصان داخلی و پزشکان و کارشناسان خارجی به شکل حضوری و مجازی در این کنفرانس – وبینار حضور داشتند، در ادامه با جزئیات بیشتری به مطالب ارائه شده در این برنامه می پردازیم.

این برنامه با سخنرانی آقای دکتر  محمد تقی حسینی طباطبایی، ریاست محترم مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، آغاز شد؛ آقای طباطبایی ضمن سخنرانی در مورد پتانسیل های مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، نوید راه اندازی مجموعه درمانی پلاسما را در این مجتمع دادند.

برنامه حاشیه ای این مراسم شامل تکریم شهدای مدافع سلامت بود و در ابتدای برنامه نیز به احترام شهدای چشم پزشک، با نام بردن از آنها و تجلیل و تکریم از زحمات این عزیزان، تمامی حاضرین یک دقیقه سکوت کردند. آرش رضایی، از طرف شرکت مداریا به عنوان طراح و مجری طرح پویش ملی حمایت از مدافعان سلامت با شعار “ایستادی تا نیفتد زندگی” که با همکاری سازمان محترم نظام پزشکی برگزار می گردد، ضمن خیر مقدم به مدعوین و مهمانان حاضر در وبینار و در سالن همایش، برنامه را آغاز کرد.

وی ابتدا مروری بر تکنولوژی انجام داد، مقالاتی که در خصوص این تکنولوژی در حوزه های مختلف که بیش از 20 مقاله بودند را خیلی سریع توضیح داد، در خصوص میزان شیوع بیماری کنژشالازی و تاثیر بیماری بر کیفیت زندگی افراد به بررسی دو مقاله پرداخت و در ادامه بیان کردند: شرکت مداربا همواره تلاش کرده که به روزترین تکنولوژی ها و کم عارضه ترین درمان ها را به پزشکان و بیماران ارائه دهد و به این وسیله شادی را در چهره بیماران و خرسندی را در سیمای پزشکان مشاهده کند.

وی در ادامه بیان کرد: متخصصان و محققان شرکت مداریا به همراه متخصصین چشم، پس از پنج سال کار تحقیقاتی، پژوهش، انجام مطالعات متنوع علمی و اجرای فازهای حیوانی و انسانی، برای اولین بار در جهان به این روش رسیده اند و چشم پزشکان می‌توانند به راحتی و با استفاده از دستگاه پلکسر در مطب، انواع بیماری‌های سطح چشم را بدون نیاز به بیهوشی وبدون گذراندن دوره نقاهت درمان کنند.

پس از پایان سخنان وی، دکتر ایوان تانف، از بلغارستان و به صورت مجازی، در مورد تجربیات خود در استفاده از دستگاه پلکسر بر روی بیماران و نتیجه درمان سخنرانی کرد و این تجربیات را با سایر چشم پزشکان به اشتراک گذاشت. از آنجایی که دکتر ایوان تانف در حال گزارش مقاله ای در خصوص نحوه درمان گلوکوم Glaucoma با پلکسر است، بحث وی بسیار داغ شد، چرا که در صورت موفقیت درمان گلوکوم به وسیله پلکسر یکی از درمان های مربوط به داخل چشم، و نه سطح چشم، هم به مجموعه درمان های پلکسر اضافه می شود و پرسش های زیادی برای حضار و چشم پزشکان در مورد چگونگی این روش مطرح شد، اما این روش تا زمانی که تاییدیه های لازم را دریافت نکند، در حد مطالعات علمی خواهد بود.

دکتر محمد قریشی نیز از لندن به صورت مجازی با ارائه یک ویدئو به شکل کاملا تخصصی به تفاوت دستگاه های الکتروکوتری با دستگاه پلاسما پرداخت و نشان داد که دستگاه پلکسر علاوه بر کم بودن دوره نقاهت و به جا نگذاشتن اسکار و مزایای دیگری که بر بیماران دارد، برای پزشکان نیز به عنوان یک ابزار بسیار راحت، سریع و بدون مشکلات جانبی می تواند کمک رسان باشد.

استاد دکتر مرسل مهریار، از دانشگاه شیراز، در ادامه مباحث و سخنرانی ها به مبحث جدیدی پرداخت. از آنجایی که دستگاه پلکسر دارای خواص آنتی باکتریال و ضد باکتری است، دکتر مهریار اقدام به ارائه ویدئو و نتایج بالینی خود در مورد بیماری پیوژنیک گرانولوما Pyogenic granulomas نمود. نتایج بالینی به دلیل خواص آنتی باکتریال پلکسر فوق العاده بود.

پس از استراحتی کوتاه چند عمل جراحی به صورت زنده و واقعی بر روی بیمارانی که اندیکاسیون بیماری کنژشالازی بودند توسط دکتر نجات و دکتر جدیدی، در حضور پزشکان و در سالن همایش های مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران انجام شد. بیمارانی که مورد جراحی زنده قرار گرفتند، دچار کنژشالازی بودند.

در انتها دکتر جدیدی به سوالات تمام پزشکان حاضر در مورد روش درمانی پانیذ و همچنین عملکرد دستگاه پلکسر پاسخ دادند.

خبرنگاران مختلفی از شبکه های تلویزیونی و رادیویی، وب سایت های خبری و همچنین روزنامه های کثیرالانتشار در محل کنفرانس حضور داشتند و این رویداد علمی را به طور کامل تحت پوشش خبری خود قرار دادند. این دستاورد بزرگ علمی در تمامی بخش های خبری، پخش شد.