جدیدترین دستگاه لیزر مو با بررسی تخصصی

معرفی جدیدترین دستگاه لیزر مو

سال هاست که لیزر موهای زائد به یک روش پرطرفدار برای رفع همیشگی موهای زائد تبدیل شده است. جوانسازی پوست با لیزر نیز همواره در حال پیشرفت و ارتقا می باشد. در این مقاله با بررسی فرایند لیزر موهای زائد جدیدترین دستگاه لیزر مو را نیز معرفی می کنیم.

نور لیزر همواره جذب رنگ تیره می شود، فولیکول های مو نیز در زیر پوست دارای تیره هستند و حرارت لیزر را جذب خود می کنند، این امر منجر به سوختن فولیکول در داخل پوست شده و به این ترتیب فولیکول تخریب می شود.

موهای بدن دارای چرخه رشد و استراحت هستند و لیزر بر روی موهایی که چرخه استراحت خود را می گذرانند، تاثیری ندارد.

در زمان انجام لیزر نیز ممکن است برخی موها در چرخه استراحت خود باشند، به همین دلیل لیزر در چند جلسه و با فاصله های زمانی مشخص انجام می شود تا هیچ فولیکولی را از دست ندهد.

مقاله مرتبط:  آر اف چیست

جدیدترین دستگاه لیزر مو

جدیدترین دستگاه لیزر مو

انواع لیزر موهای زائد

دستگاه های مختلفی برای انجام لیزر موهای زائد وجود دارد، از جمله:
• لیزر موی زائد الکساندرایت Alexandrite
• لیزر دایود Diode
• لیزر موی زائد روبی Ruby
• لیزر ND: YAG
• IPL
• لیزر Dialex

در ادامه به معرفی هر یک از این دستگاه ها می پردازیم و جدیدترین دستگاه لیزر مو را معرفی می کنیم.

دستگاه دیالکس، جدیدترین دستگاه لیزر مو

دستگاه دیالکس یکی از جدیدترین دستگاه های لیزر موی زائد محسوب می شود. در این دستگاه شاهد تلفیقی از طول موج های مختلف هستیم، به همین دلیل دیالکس علاوه بر رفع موهای زائد برای جوانسازی صورت، بدن، گردن و ناحیه ژنیتال مناسب است.

دیگر مزیت دستگاه لیزر موی زائد دیالکس این است که ترکیب طول موج های مختلف در این دستگاه باعث شده دیالکس برای انواع تیپ پوستی اثربخشی مناسب داشته باشد و هیچ محدودیتی در رابطه با رنگ پوست در این دستگاه وجود ندارد؛ همچنین دستگاه لیزر موهای زائد دیالکس قابل استفاده برای تمام فصول سال است.

این دستگاه با گرمای تدریجی و مداوم پوست، فولیکول های مو را تخریب کرده و بدون آسیب به بافت های مجاور رشد موها را متوقف می کند. انرژی گرمایی دیالکس به صورت پالس های مکرر و کوتاه به عمق پوست نفوذ می کند که همین ویژگی باعث شده رفع موهای زائد کاملا بدون درد انجام شود.

دیالکس لیزر روان یا In motion نامیده می شود که با حرکت مداوم هندپیس، سرعت لیزر افزایش می یابد و همچنین تعداد فولیکول هایی که در هر بار لیزر از بین می روند، بسیار بیشتر از سایر روش ها خواهند بود.

ترکیب تمام این ویژگی ها باعث شده که لیزر دیالکس به عنوان جدیدترین دستگاه لیزر مو معرفی شود. برخی دیگر از ویژگی های لیزر دیالکس که این دستگاه را به عنوان حدیدترین دستگاه لیزر مو به پزشکان می شناساند، به شرح زیر می باشند:

دستگاه لیزر دایود

جوانسازی با دیالکس

دیالکس تنها یک دستگاه لیزر موهای زائد نیست، ترکیب هوشمندانه دو طول موج طلایی الکساندرایت (به طول موج 755 نانومتر) و دایود (به طول موج 808 نانومتر) این دستگاه را گزینه ای مناسب برای جوانسازی صورت، بدن و ناحیه ژنیتال ساخته است.

همچنین برای پاسخگویی به نیازهای درمانی مختلف، طول موج های ترکیب شده به دو روش ایستا Spot Action و روان In motion مورد استفاده قرار می گیرند و کارایی دستگاه را ارتقا می بخشند. دیالکس مجهز به تکنولوژی WPD یا Wide Pulse Duration است، به کمک این فناوری تابش لیزر دایود با پهنای پالس گسترده، فیبروبلاست ها را تحریک کرده و کلاژن سازی را در بافت افزایش می دهد و منجر به سلامت و جوانسازی پوست می شود.

جدیدترین دستگاه لیزر مو، مناسب برای انواع تیپ پوستی

ترکیب طول موج های الکساندرایت و دایود باعث شده دیالکس برای موهای نازک و ضخیم و با هر تیپ پوستی اثربخشی فوق العاده داشته باشد و در تمام فصول سال بدون هیچ عارضه ای مورد استفاده قرار گیرد.

دیالکس یک لیزر روان است

در دستگاه دیالکس طول موج های لیزر در پالس های پی در پی به ژرفای درم نفوذ می کنند و همچنین هندپیس دستگاه با حرکت رفت و برگشت چندین بار روی ناحیه تحت درمان حرکت می کند و به این ترتیب فولیکول های زیادی را تحت پوشش قرار می دهد.

همزمان با ارسال طول موج ها به عمق پوست، سیستم خنک کننده دستگاه پوست را خنک کرده و از هر گونه آسیب به پوست و سوختگی آن پیشگیری می کند. تمام این ویژگی ها در کنار هم به ارتقا استانداردهای دستگاه کمک کرده و دیالکس را به عنوان جدیدترین دستگاه لیزر مو مطرح می کند.

دستگاه لیزر الکساندرایت

یکی دیگر از دستگاه های لیزر که در بسیاری از کلینیک های زیبایی مشاهده می شود، دستگاه لیزر الکساندرایت است. این دستگاه برای افرادی که دارای پوست رنگ روشن و موها روشن و نازک هستند، گزینه مناسبی است؛ اما افرادی که دارای رنگ تیره هستند، از این لیزر نتیجه خوشایندی نخواهند گرفت.

دستگاه الکساندرایت دارای طول موج لیزر کوتاه تری است، به همین دلیل به عمق پوست نفوذ نمی کند و نسبت به سایر دستگاه ها درد و سوزش کمتری دارد، اما به دلیل طول موج کوتاه تر تعداد جلسات مورد نیاز برای رسیدن به نتیجه مورد نظر بیشتر خواهد بود.

برتری دستگاه دیالکس به الکساندرایت در این است که دستگاه دیالکس به دلیل تلفیق طول موج های متفاوت برای تمام تیپ های پوستی مناسب است.

مقاله مرتبط: لیزر الکساندرایت

دستگاه لیزر دایود

دستگاه لیزر دایود

یکی دیگر از دستگاه هایی که به عنوان جدیدترین دستگاه لیزر مو مطرح می شود، لیزر دایود است. لیزر دایود اغلب با لیزر الکساندرایت مقایسه می شود، این نوع دستگاه دارای طول موج بلندتر با عمق نفوذ بیشتری است. این دستگاه گزینه مناسبی برای افرادی است که دارای پوست نسبتا تیره هستند. همچنین لیزر دایود برای موهای ضخیم گزینه بهتری است.

در این روش به دلیل عمق نفوذ بیشتر، تعداد جلسات مورد نیاز برای رسیدن به نتیجه مطلوب کمتر است، با این حال تعداد جلسات در همه افراد یکسان نیست. اما دستگاه دایود بر روی افراد دارای پوست روشن اثربخشی کافی ندارد. پس از هر جلسه لیزر درمانی هم ممکن است عوارضی مانند التهاب و قرمزی مشاهده شود که البته این عوارض موقتی هستند.

لیزر روبی Ruby

یکی دیگر از سیستم های رفع موهای زائد لیزر روبی نامیده می شود، در این سیستم از لیزر با طول موج کوتاه تر به اندازه 694 نانومتر استفاده می شود که ملانین را هدف قرار می دهد. این ویژگی باعث شده لیزر روبی گزینه مناسبی برای موهای نازک و روشن باشد. از طرفی استفاده از لیزر روبی برای افراد دارای پوست تیره توصیه نمی شود.

یکی از تفاوت های لیزر با سایر لیزرها این است که وقفه نسبتا طولانی بین پالس ها وجود دارد تا ناراحتی و درد مربوط به لیزر را کاهش دهد. این دستگاه لیزر درد کمتری دارد اما به دلیل وقفه های طولانی هر جلسه رفع موهای زائد مدت زیادی طول می کشد، به همین دلیل اغلب از لیزر روبی برای نواحی کوچک درمانی استفاده می شود.

رفع موهای زائد با IPL

در این روش از لیزر استفاده نمی شود بلکه از پالس شدید نور برای از بین بردن فولیکول های مو استفاده می شود و مشابه لیزر عمل می کند. روش IPL نوعی نور درمانی است که با اهداف مختلف، از جمله رفع لکه های پوستی، آسیب های ناشی از آفتاب، کمک و مک، کاهش چین و چروک و رفع موهای زائد استفاده می شود.

در روش IPL از طیف کامل نور و اشعه مادون قرمز با طول موج کوتاه استفاده می ‏شود و ملانین ‏های موجود در پوست و مو را شناسایی کرده و هدف قرار می دهد.

آی پی ال دارای فیلترهایی است که طول موج ‏های مضر و خطرناک را مسدود می‏ کنند. بنابراین گستره طول موج آن بین 500 تا 1200 نانومتر می‏ باشد. زمانی که گرما و انرژی نور توسط ملانین‏ های مو جذب می شوند، گرما تولید شده و حرارت آن فولیکول موها را تخریب می‏ کند. پس از آن موها طی موها 1 تا 2 هفته بعد ریزش خواهند داشت.

لیزر و IPL هر دو از اشعه ‏های نور برای هدف ‏گیری ملانین و فولیکول استفاده می‏ کنند اما دارای کارکرد کاملا متفاوت هستند. لیزر تنها با یک طول موج مشخص بسیار هدفمندتر عمل می‏ کند، در حالیکه IPL از تمامی طیف ‏های پرتوی نور استفاده می‏ کند.

روش IPL روشی کاملا قابل تنظیم برای هر فرد است. طول موج و قدرت نور بر اساس نیازهای هر فرد و رنگ پوست و شکل موی وی تنظیم می شود. برای رفع موهای زائد با IPL معمولا تعداد جلسات بیشتری نسبت به لیزر مورد نیاز است.

همانطور که پیش از این اشاره شد، هر یک از دستگاه های لیزر دارای محدودیت های کاربردی هستند، به عنوان مثال دستگاه الکساندرایت برای موهای نازک و پوست روشن مناسب است، در حالیکه لیزر دایود بر روی موهای ضخیم و پوست تیره اثربخشی بهتری دارد.

اما در دستگاه دیالکس محدودیت های ذکر شده در سایر دستگاه ها وجود ندارد. شرکت مداریا با تلفیق طول موج های لیزر الکساندرایت و دایود، دستگاهی ساخته که محدودیت های سایر دستگاه ها را برطرف کرده و نتیجه ای مطلوب تر را ارائه می دهد.

مرتبط