لیفت سینه ( بایدها و نبایدهای جوانسازی سینه )

لیفت سینه کمک به  برای داشتن سینه های جذاب و ظاهری زیبا میکند .  دلایل متفاوتی سبب افتادگی و از دست رفتن فرم طبیعی سینه های خانم ها می شوند و این افتادگی برای بسیاری از خانم ها خوشایند نیست. افزایش سن، بارداری و شیردهی از مهم ترین عوامل افتادگی سینه هستند.

لیفت و جوانسازی سینه یکی از روش های رفع افتادگی سینه هاست که با متدهای گوناگون انجام می شود، از جمله جراحی، لیفت سینه با نخ، با لیزر و استفاده از تکنولوژی های جدید مانند دستگاه های غیر تهاجمی رادیوفرکانس.

در اولین اقدام برای لیفت سینه، تعیین علت بروز افتادگی سینه ضروری است که پس از تعیین علت پزشک می تواند مناسب ترین روش را برای بیمار خود انتخاب کند. در نظر داشته باشید که گاهی شل شدن علت باعث افتادگی سینه می شوند و گاهی بروز مشکل در سایر بافت های سینه و اطراف آن منجر به بروز افتادگی می شود.

اگر علت افتادگی سینه مربوط به شل شدن عضلات باشد، جراحی لیفت  مناسب بیمار نخواهد بود. در این شرایط توصیه می شود از دستگاه های غیر تهاجمی رادیوفرکانس، مانند دستگاه اسلیم فیت ساخت شرکت مداریا، برای بیمار خود استفاده کنید.

در صورتی که افتادگی سینه ها مربوط به شل شدن سایر بافت ها باشد، جراحی گزینه درمانی مناسبی برای بیمار خواهد بود. در این مقاله رایج ترین و جدیدترین روش های لیفت سینه مورد بررسی قرار می گیرند. اگر به دنبال روشی مناسب برای لیفت هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مقاله مرتبط: خرید آر اف

لیفت سینه با جراحی

لیفت سینه با جراحی

یکی از روش های درمان افتادگی سینه، جراحی لیفت سینه است که ماستوپکسی mastopexy نیز نامیده می شود و برای اصلاح افتادگی سینه ها انجام می شود. در این روش پوست اضافه برداشته شده و نوک سینه در جای درست خود قرار می گیرد، بنابراین پس از عمل لیفت سینه، سینه ها ظاهری سفت تر خواهند داشت.

لازم به ذکر است که در عمل لیفت سینه سایز سینه ها تغییری نمی کند، برای تغییر سایز نیاز به عمل های دیگری است که در صورت تمایل بیمار، پزشک می تواند همزمان عمل لیفت و کاهش سایز را انجام دهد.

مراقبت های قبل از عمل لیفت سینه

قبل از لیفت  با جراحی، در نظر داشتن برخی نکات ضروری است:
• بیمار باید به وزن ایده آل رسیده باشد و پس از لیفت سینه تغییر وزن اتفاق نیفتد.
• مصرف هر گونه دارو توسط بیمار باید به اطلاع پزشک برسد.
• از لحاظ جسمی بیمار آمادگی لازم را داشته باشد.
• قبل از جراحی لازم است یک نمونه برداری یا ماموگرافی بر روی بیمار انجام شود. نمونه برداری و ماموگرافی 3 ماه پس از جراحی نیز لازم است.
• یک ماه قبل و یک ماه بعد از عمل لیفت  فرد نباید سیگار بکشد.
• کیفیت و رنگ پوست بیمار مورد بررسی قرار بگیرد.
• قبل از عمل پزشک در مورد انتظارات بیمار با وی صحبت کرده و با آگاهی از این مسئله جراحی را آغاز کند.
• قبل از عمل لیفت  از مصرف آسپیرین، داروهای ضد التهابی و مکمل های گیاهی اجتناب شود.

عمل لیفت سینه تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. محل های مشخصی روی سینه برش داده می شوند. پس از ایجاد برش ها، بافت و پوست اضافه برداشته می شود و سینه ها به سمت بالا کشیده می شوند و در پایان نیز بخیه زده شده و پانسمان انجام می شود.

مراقبت های بعد از عمل لیفت سینه

مراقبت های بعد از عمل لیفت سینه

پس از جراحی لیفت سینه نیز فرد نیاز به مراقبت های بالینی دارد و رعایت برخی نکات ضروری است، از جمله:
• بیمار تا مدتی پس از جراحی از گن مخصوص استفاده کند
• تا 6 هفته پس از جراحی نوک سینه حسی ندارد.
• تا 2 هفته پس از جراحی لیفت سینه محل درمان کبود و متورم خواهد بود که به مرور بهبود پیدا می کند.
• تا یک هفته پس از درمان از فشار دادن سینه ها، خم شدن و یا بلند کردن جسم سنگین خودداری شود.
• تا یک هفته پس از جراحی از قرار گرفتن ناحیه درمان شده در مقابل نور آفتاب اجتناب شود.

عوارض عمل لیفت سینه

عمل لیفت سینه شامل عوارض مختلفی می شود، از جمله:
• ایجاد جای اسکار به دلیل برش پوست و بخیه
• تغییر میزان حساسیت نوک سینه ها
• اندازه و شکل ناهماهنگ و نامسای در سینه ها
• قسمت رنگی نوک سینه ها یا آرئول areolae به طور کامل یا جزئی از بین می رود.
• بروز مشکل در شیردهی و تولید شیر در سینه ها
• خونریزی و عفونت

مقاله مرتبط:  پلاسما سرد

لیفت سینه با نخ

لیفت سینه با نخ

در روش لیفت سینه با نخ از نخ هایی استفاده می شود که سازگاری کامل با بدن را دارند، این نخ ها همان نخ هایی هستند که در لیفت صورت و شقیقه نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در این روش ابتدا به منظور قرار دادن نخ های مورد نظر بخش هایی از سینه علامت گذاری می شوند و سپس سوراخ هایی در این بخش ها ایجاد می شوند. این نخ ها به لیفت سینه و اصلاح فرم آن کمک می کنند.

لیفت سینه با نخ بدون بیهوشی و با بی حسی موضعی انجام می شود. در این روش جراح از طریق سوزن نخ ها را زیر پوست وارد می کند و سپس نخ ها به هم محکم شده، به سمت بالا و به سمت استخوان ترقوه کشیده می شوند.

لیفت سینه با نخ نیز با عوارض احتمالی همراه است، برخی از شایع ترین عوارض لیفت  با نخ عبارتند از: ایجاد بی حسی در بخش هایی از سینه و بروز کبودی در بخش هایی که نخ از آنها عبور کرده است.

لیفت سینه با لیزر

لیفت سینه با لیزر شامل استفاده از پرتوهای پر قدرت لیزر برای سفت کردن بافت سینه است. در این روش پرتوهای لیزر به طور مستقیم به بافت سینه تابانده می شوند و گرمایش ناشی از این پرتوها ابتدا پوست سینه را سفت کرده و سپس بافت های داخلی را سفت می کند.

لیفت سینه با لیزر شامل مراقبت های پس از درمان نیز می شود که به شرح زیر می باشند:

• تا چند روز پس از انجام لیفت  با لیزر بیمار نباید جسم سنگین بلند کند.
• تا مدتی فشاری به سینه وارد نشود
• تا یک ماه پس از لیفت سینه با لیزر سیگار کشیدن و مصرف مشروبات الکلی برای بیمار ممنوع است.
• تا چند روز پس از انجام این روش درمانی بیمار نباید رانندگی کند.
• تا یک هفته پس از لیفت سینه با لیزر بهتر است فرد به حالت طاق باز بخوابد.

لیفت سینه بدون جراحی

لیفت سینه بدون جراحی و بدون روش های غیر تهاجمی نیز امکان پذیر است. انجام برخی نرمش ها در افتادگی های خفیف، به لیفت  کمک می کنند و همچنین در افراد جوان می توانند از افتادگی سینه پیشگیری کنند.

اگر علت بروز افتادگی سینه شل شدن عضلات سینه ها باشد، استفاده از برخی دستگاه ها، مانند دستگاه اسلیم فیت ساخت شرکت مداریا، بدون جراحی و به روش کاملا غیر تهاجمی و بدون هیچ عارضه جانبی به لیفت سینه ها و اصلاح فرم آنها کمک می کند.

دستگاه اسلیم فیت بهره گرفته از انرژی CRF یا contractile Radio-Frequency بر روی عضلات تاثیر می گذارد. این انرژی علاوه برانقباض عضلات، دارای اثر گرمایشی یا thermal است که سبب افزایش گردش خون می گردد و نوعی ورزش هوازی را در عضلات شبیه سازی کرده و به تقویت و لیفت عضلات کمک می کند.

به عنوان مثال ورزشکاران برای تقویت عضلات خود از دمبل استفاده می کنند و در حین انجام این حرکت یک یا دو بار در هر ثانیه عضله بازوی ورزشکار منقبض می شود. نکته ای که در مورد عضلات سینه وجود دارد، این است که منقبض کردن عضلات سینه به صورت ارادی تقریبا غیر ممکن است.

دستگاه اسلیم فیت با امواج CRF قادر است این انقباضات را در عضلات سینه ایجاد کند. همچنین استفاده از امواج CRF در عضلات سینه دو مزیت مهم نسبت به دمبل زدن دارد: اول اینکه امواج CRF علاوه بر منقبض کردن عضله، در ناحیه مورد نظر گرما تولید می کنند و این گرما به افزایش گردش خون کمک می کند، اما با دمبل زدن ارادی در باشگاه گرمایی در عضله تولید نمی شود. همچنین با استفاده از امواج CRF در هرثانیه بارها و بارها انقباض در عضله اتفاق می افتد.

ترکیب انقباضات سریع و پیاپی و گرمای تولید شده در عضله، نوعی ورزش هوازی در عضلاتی که دسترسی به آنها بسیار دشوار است، شبیه سازی می کند و لیفت به کمک CRF نسبت به ورزش خیلی سریع تر اتفاق می افتد.

چند حرکت ورزشی برای لیفت سینه

در ادامه چند حرکت ورزشی ساده را معرفی می کنیم که انجام آنها در خانه و بدون نیاز به تجهیزات امکان پذیر است و به تقویت عضلات ناحیه سینه کمک می کنند.

حرکت کبری Cobra Pose

حرکت کبری که به فعال شدن و تقویت عضلات سینه کمک می کند، به تزتیب زیر انجام می شود:
• ابتدا به شکم خوابیده و سر خود را روی دستانتان بگذارید.
• سپس کف دست ها را کنار سر قرار دهید و سرتان را بالا بیاورید.
• به تدریج با فشار آوردن به کف دست ها، قفسه سینه را تا لگن بالا بیاورید و در تمام مدت لگن خود را منقبض کنید.
• گردن خود را تا جایی بالا ببرید که آرنج ها صاف شوند.
• سپس آرنج خود را خم کنید و به ترتیب لگن، قفسه سینه و سر خود را به تدریج به حالت اول برگردانید.

حرکت شنا یا پوش آپ push-up

حرکت شنا یا پوش آپ به تقویت عضلات قسمت مرکزی بدن و همچنین عضلات سینه کمک می کند و اگر به طور منظم و صحیح انجام شود، سبب لیفت سینه می شود. برای انجام این حرکت ابتدا به حالت پلانک قرار بگیرید و دست های تان را کمی از عرض شانبه بازتر قرار دهید و سر و گردن در حالت خنثی باشند و قسمت مرکزی بدنتان سفت باشد.

سپس آرنج های خود را خم کنید و بدن خود را به سمت پایین بیاورید و تا حد امکان قفسه سینه خود را به زمین نزدیک کنید. آرنج باید به بدن نزدیک باشد، بنابراین مطمئن شوید که آرنج به سمت بیرون خم نشده است. پس از آن آرنج خود را صاف کرده و به موقعیت شروع حرکت برگردید. تا جایی که برایتان امکان پذیر است این حرکت را انجام دهید.

حرکت Medicine ball superman

یکی دیگر از حرکت هایی که به لیفت سینه ها کمک می کند، حرکت Medicine ball superman است. برای انجام این حرکت به یک توپ احتیاج دارید. برای شروع به شکم دراز بکشید و دست های خود را، در حالیکه توپ را در دست دارید، به سمت بیرون بکشید. سر و گردن باید در حالت خنثی قرار بگیرد.

سپس از قسمت مرکزی بدن و قفسه سینه برای بلند کردن پاها و قسمت بالاتنه و همچنین بلند کردن توپ از زمین استفاده کنید. تا حد امکان پاها، بالاتنه و دست ها را از زمین بلند کنید، بدون اینکه گردن خود را حرکت دهید. در بالاترین قسمت برای چند ثانیه توقف کنید.

پس از آن به حالت شروع برگرید و سعی کنید این حرکت را در 3 ست 12 تایی انجام دهید.

روش های مختلفی برای لیفت سینه وجود دارد که با توجه به علت افتادگی سینه ها می توان بهترین روش را برای لیفت سینه انتخاب کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه اسلیم فیت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
همچنین برای اطلاع از پزشکان دارنده دستگاه اسلیم فیت به صفحه پزشک یاب مراجعه نمایید.

مرتبط

مقاله مرتبط:  plexer